Izvor: Blic, 26.Mar.2024, 08:32

KUVAO ZA PRINCA ČARLSA, DŽULIJU ROBERTS I DŽONIJA DEPA: Evo ko je Branko Kisić zbog kojeg je nastala drama u Master Chefu: U ovom PRESTIŽNOM beogradskom restoranu je GLAVNI KUVAR

Zbog pobede Tanje Simić (41) u "Master Chefu", nastala je prava drama na mrežama, a na meti kritika se našao član žirija Branko Kisić.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NISI OSVOJILA TITULU, ALI SI OSVOJILA NAROD" Ovo je muž Anamarije Babičković kojoj je ZBOG JEDNOG POENA izmakla pobeda na Master Chefu: Javno joj uputio podršku

Izvor: Blic, 26.Mar.2024

Anamariji Babičković izmakla je pobeda u "Master Chef-u" za samo jedan poen, a titulu je odnela Tanja Simić, zbog čega je nastala prava drama, a na meti kritika završio je član žirija Branko Kisić.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.