Izvor: Press, 14.Mar.2018, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRUNIĆKU JE ISTRPELA, NJU NIJE MOGLA! Nadežda EKSPLODIRALA, pa KLELA I PRETILA: Dabogda UMRLA, razbiću ti GLAVU! (VIDEO)

Jedna rečenica uspela je da je izvede iz takta.
inoć su u "Zadruzi" održane lažne javne nominacije tokom kojih su se zadrugari izjašnjavali o tome kome žele da vide leđa. Kao što se očekivalo, većina njih bila je neiskrena i išla linijom manjeg otpora, što i oni sami od sinoć komentarišu, a na šta im je danas ukazao i Veliki šef u svom novom pismu.




>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Autor: TvPink Printscreen


Ova tema naročito je inspirisala Lepog Miću, koji se odmah javio za reč i po ko zna koji put cimerima u Beloj kući ukazao na to da treba da budu iskreni.



- Bilo je nekih iskrenih nominacija, kao što su Milan-Maca, Saška-Miki. Činjenica je da je bilo pritisaka, uticaja i lobiranja za vreme sastanaka, smatram da to nije u redu, već da svako treba da sudi o sebi i kaže šta misli - zaključio je Mića, nakon kojeg je reč dobio Bane Čolak.




Autor: TvPink Printscreen


- Ja sam nominavao Sašku, mislim da je to realno u potpunosti. Svi znate zbog čega sam se dvoumio između Saške i Dragice, i naravno da sam izabrao Sašku, rekao sam i svoje razloge za to, obrazložio sam narodu juče. ViktorijaTanjaŽuti su išli linijom malog otpora, Žuti je Draganu grlio i pušio cigaru na reklamama, a pre toga je rekao da je njoj želeo da vidi leđa. Mislim da je to bilo totalno lažno sa strane Žutog. Viktorija je glasala za Divnu posle konflikta sa Mićom i Saškom, to mi je nepojmljivo. Dragica je i dalje za mene vreća govana bez i jedne dobre osobine - izjavio je Čolak.




Autor: TvPink Printscreen


Tokom Čolakovog izlaganja došlo je do međusobnih provokacija između Dragice Janičić i Nadežde Biljić, koju je cimerka udarila u najslabiju tačku.



- Sve je ona o sebi rekla pre par dana, svi smo slušali dok je čitala - bacala je Dragica otrovne strelice, aludirajući na Nadeždinu bolnu ispovest Milanu Miloševiću o nasilju koje je trpela od strane bivšeg dečka, što je pevačicu momentalno izvelo iz takta, te je odmah skočila i počela da psuje Janičićevu.





Nastavak na Press...






Povezane vesti

"DABOGDA UMRLA! RAZBIĆU TI TANJIR O GLAVU" Učesnice "Zadruge" napravile HAOS u rijalitiju

Izvor: Blic, 14.Mar.2018

Tokom prethodne večeri na imanju rijalitija "Zadruga" nastao je pravi haos. Sve se desilo nakon kratkih nominacija u kojima je bilo potrebno da se ukućani izjasne kojem cimeru žele da vide leđa.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.