KRISI TEJGEN: Elitna prostitucija u Kanu cveta, manekenke uzimaju i do 30.000 dolara za noć!

Izvor: Press, 17.Jul.2014, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KRISI TEJGEN: Elitna prostitucija u Kanu cveta, manekenke uzimaju i do 30.000 dolara za noć!

"Da li znate da u Kanu postoje prostitutke koje naplaćuju i do 30.000 dolara za noć?", rekla je dvadesetosmogodišnja Krisi za "Du Jour" magazi.
"Mnogim modelima je to dodatni izvor zarade. Ja definitivno ne vredim 30.000. Zapravo i nemam šta da ponudim", našalila se zgodna manekenka.

Prema njenim rečima modeli, glumice i misice seksualno zadovoljavaju bogate muškarce u luksuznim hotelima Kana, na jahtama od milion dolara tako zarađujući hiljade dolara za noć.
Njene >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << tvrdnje nisu daleko od istine. Naime, sudeći prema libanskom biznismenu Eliju Nahasu, koji je zbog vođenja prostitucije uhapšen 2007. godine, ljudi ne mogu "ni da pojme koliki novac zarađuju elitne prostitutke". Nahas je "organizovao" 50 devojaka različitih nacionalnosti, a glavna kiljentela su im bili bogati Evropljani tokom Kanskog festivala.

Četrdesetosmogodišnji Nahas, koji služi osmogodišnju kaznu zatvora rekao je da neke devojke zarade i do 40.000 dolara za noć.

Pročitajte još:
(VIDEO) Pijani Čarli Šin pokazao svoje tetovaže: Izvinite što sam razbijen!
Šarliz Teron se udaje ovog leta za Šona Pena?
OTKRIVENA TAJNA: Evo zbog čega je Šeron Stoun ošamarila režisera „Niskih strasti”
   
"Arapi su najvelikodušniji muškarci na svetu. Ako mu se dopadate, on će vas obasipati novcem. Oni u džepu imaju desetine hiljada evra. Njima je to običan papir", objasnio je u intervjuu iz 2013. godine. "Oni čak ne vole ni da broje, već vam daju čitav snop bez razmišljanja“
Surpuga pevača Džona Ledženda nije mnogo šokirala javnost, ali je svakako jedna od retkih modela koja je progovorila o ovom problemu u javnosti.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.