Izvor: Press, 19.Sep.2019, 21:15   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KPTM ovu subotu posvećuje tech house zvuku uz specijalnog gosta iz Egipta – dubMojo-a!

KPTM je Radio ove subote 21. septembra od 18 h predstavlja Preclubbing koncept posvećen ljubiteljima tech house i microhouse zvuka.
Ovog puta u bašti KPTM studija headliner biće gost iz Egipta DubMojo, specijalistakada je u pitanju biranje i poznavanje house muzike, ali dobre atmosfere pokojima se njegove žurke i pamte. U svet elektronske muzike uplovio je davne1998, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << i vrlo brzo se orijentisao ka house zvuku.
Nastupao je u mnogim klubovimaširom sveta i delio deckove sa nekima od najpoznatijih artista kao što su JudgeJules, Marco V, Mark Knight, Sonique, Nick Bridges, Brandon Block, Tall Paul idrugima.
https://soundcloud.com/klubbfragetecken/mix-by-predragovic-dub-mojo-b2b
Našem specijalnom gostu za mix pultom pridružiće se i poznata domaća ekipa,Aleksandar Predragović i dvojac Chike koji čive Shon i Nick.Olla.Kao i do sada program možete pratiti live preko kptm.rs sajta ili plesati sa namana KPTM densfloru.
Ostale informacije ka oi cene karata možete pročitati na oficijalnom eventu;
https://www.facebook.com/events/470594487123575/?active_tab=discussion

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.