Izvor: Press, 21.Maj.2018, 22:03   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KOGA TI UZIMAŠ U USTA, SAD ĆEŠ DA VIDIŠ! Nakon što je Teodorin brat POCEPAO ĆAZIMOVU SLIKU, stigle mu PRETEĆE PORUKE! (FOTO)

Portal Pink.rs došao je u posed prepiske.
Nemanja Vujičić, reporter "Premijera - Vikend specijala" posetio je danas Savu i Seada Džehverovića, članove porodice Teodore i Gordane Džehverović, učesnica "Zadruge", u njihovom stanu u Zemunu.




Autor: TvPink Printscreen


Na ekranu se prvo pojavio biznismen Ćazim >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Osmani, ali se zapravo radilo o njegovoj fotografiji, koju je Savo odmah pocepao pred kamerama.



- Nema od Ćazima ništa, ljudi, šta vam je! Postoji samo Anđelo i niko više, sada i uvek - rekao je Sava.




Autor: TvPink Printscreen


Taj trenutak možete pogledati u donjem snimku od pred sam kraj, od 1:09.








 



Neposredno posle toga Sava je na Instagramu dobio poruke uznemirujućeg sadržaja od Doris Pranjić, Ćazimove devojke, koja je gledala "Premijeru", pa je odmah morala da reaguje. 




Autor: Instagram


- Čiju ti sliku cepaš, klošarčino jedna! Usrana! Pederska! E sad ćeš da upoznaš Ćazima Osmanija! Pederčino jedna. Ti ćeš da ga uzimaš u usta, šljamu jedan od čoveka. Sad ćeš da vidiš! - napisala mu je ona.





Nastavak na Press...






Povezane vesti
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.