KO NEMA GDE DA SPAVA, ZAVRŠI KOD MENE: Ana Korać ispričala svima šta joj se dogodilo, ovo nije mogla NI DA SANJA!

Izvor: Press, 09.Jan.2020, 12:32   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO NEMA GDE DA SPAVA, ZAVRŠI KOD MENE: Ana Korać ispričala svima šta joj se dogodilo, ovo nije mogla NI DA SANJA!

Tokom dana Ana Korać prepričavala je situaciju zadrugarima koja je zadesila u stanu, kada je ostavila ključeve svog najboljem drugu. Naime, zadrugarka je otišla iz Beograda, te ju je drug zamolio da mu ostavi stan kako bi imao gde da bude za to vreme.
Foto:pink
Međutim, kada se vratila, situaciju koju je zatekla nije mogla ni da zamisli u najluđim snovima.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Foto: TV Pink Printscreen

Pita on mene da mu ostavim ja stan, ostavim ja njemu ključeve, odem ja na nekih sedam dana. I zove mene sutradan gazda, ja rekoh što me on zove sada. I on mene pita gde sam, neko ga je zvao da sam bila glasna, da je bila neka žurka. I ja kažem da mi je bilo neko društvo, ali da se neće ponoviti. I zovem ja njega i on meni kaže da je u stanu, da mu je bilo neko društvo. I ja mu kažem da bude samo tiši. I dolazim ja u stan sa drugom jednim, bilo smo u gradu i ja kažem da svratimo u stan na kafu, rekoh, on spava. Otvaram vrata, ulazim jedan dečko spava u hodniku, ulazim, šokirana. Razvučena garnitura, njih troje tu, dve devojke i još jedan momak. Ništa, ja u spavaću sobu, taj moj drug, jedna devojka i jedan dečko i tu pored još jedan dečko. Ja mrtva umorna, ja sela na krevet i ja ovog mog druga budim i kažem mu da se malo pomeri, da legnem u svoj krevet. Moj drug tu umire od smeha, on mi kaže: ,,Mogu" i posle sekund on ustaje šokiran. Pa mi rekao da su to njegovi drugari i nisu imali gde da spavaju. I tako ti je bilo uvek kod mene, ko nema gde da spava, ja sam ih sve kod mene vodila - ispričala je Ana. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.