KO JE SPAVAO U MOM KREVETU? Otišao je u vikendicu, a tamo ga je sačekao nezvani gost

Izvor: Blic, 16.Avg.2015, 18:37   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE SPAVAO U MOM KREVETU? Otišao je u vikendicu, a tamo ga je sačekao nezvani gost

Dag Harder, koji je sa porodicom bio na odmoru na planin Švajcer u Ajdahu, doživeo je neprijatno iznenađenje kada je ugledao crnog medveda kako se sa mladuncima šeta na terasi njihove vikendice.

It all started with me sending the local tv stations in Spokane yesterday a photo of a young bear trying to get in my...

Međutim, to nije bilo sve. Medved je u jednom momentu upao u kuću, a Dag ga je zatekao u sobi na drugom spratu gde je pojeo svu hranu koju je pronašao >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i olakšao se na tepihu. Da ga ne bi uplašio, Dag je tiho zaključao vrata i sačekao da medved ode.

Ipak, medved se nekoliko dana kasnije vratio, a u želji da uđe u kuću, provukao glavu kroz otvor za mačke. Dag nije mogao da odoli, a da ga ne fotografiše u tom trenutku.

Kako kaže, ovo mu nije prvi susret sa medvedom. U maju, kada je takođe bio u vikendici sa porodicom, medved se šetao po terasi i jeo hranu za ptice.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.