Izvor: Blic, 21.Avg.2019, 20:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KO JE MOĆNIK NA ČIJEM JE IMANJU POVREĐENA NAŠA MANEKENKA: Od samo jedne firme zaradi 7 milijardi, a ostavio je pevačicu zbog RUSKE LEPOTICE

Manekenka poreklom iz Srbije, Simona Andrejić, već dugo živi i radi u Americi gde je priznata kao uspešan top model, a u julu je tokom provoda na privatnom imanju milijardera Čin Čua doživela stravične telesne povrede zbog kojih se sada oporavlja u kolicima. Čin Ču je jedan od najmoćnijih azijskih ljudi, samo ove godine od jedne firme zaradio je milijarde i milijarde dolara, njegov ljubavni život je buran, a biografija puna ogromnih cifara.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

"NE MOŽE DA HODA I U OGROMNIM JE BOLOVIMA" Novi detalji o stanju povređene srpske manekenke, Simona Andrejić prolazi kroz životnu dramu

Izvor: Blic, 22.Avg.2019, 10:06

Srpska manekenka Simona Andrejić (25) odlučila je da tuži milijardera Čin Čua za nekoliko miliona dolara nakon što je doživela stravičnu nezgodu na žičari na njegovom privatnom imanju 17. jula ove godine.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.