Izvor: Press, 26.Okt.2018, 20:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KIJA SE POJAVLJUJE U SVAKOM SPOTU BIVŠEG DEČKA! Ovako je izgledala u spotu poznatog REPERA!

Kristina se čak pojavila u jednom njegovom spotu
Rijaliti učesnica je nakon "Zadruge" i posle razvoda od Slobe Radanovića potpuno promenila imidž, ali malo ko zna kako je izgledala u mladosti, pre nego što je upoznala pevača, a kada se zabavljala sa reperom Strukom.
Naime, Kristina Kija Kockar, pre braka sa Slobom Radanovićem, zabavljala se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << reperom Ognjenom Kostićem Strukom. Ona se pojavila u jednom njegovom spotu, a tada je izgledala potpuno drugačije nego danas.


Kristina i Slobafoto: Printscreen/Youtube
- On i ja smo bili... On je bio moja velika ljubav. Sigurno mi se smeje sada. Mi smo se voleli, bili smo u velikoj ljubavi, živeli smo zajedno. To je bila velika ljubav, ali nam nije uspelo - prisetila se Kija ljubavi sa pevačem.
Kristina Kockarfoto: Printscreen/youtube
Ona se u ovom spotu pojavila pre više od osam godina.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.