KATARINA PROGOVORILA ISTINA O ALKOHOLU MUSKARCIMA I BANETU

Izvor: medio.rs, 01.Apr.2017, 17:51   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KATARINA PROGOVORILA ISTINA O ALKOHOLU MUSKARCIMA I BANETU

Katarina Živković nakon trežnjenja napustila policijsku stanicu; Kaća Živković odlučila da batali alkohol; Provela noć na trežnjenju, pa opet otišla u kafanu.

Kaća pije da zaboravi Baneta! - samo su neki od naslova koji su se pojavljivali u medijima u proteklom periodu, a tiču se popularne pevačice. Česti noćni izlasci i čaša u ruci u jednom trenutku postali su česta slika, pa je Kaća prepoznata kao osoba koja voli buran noćni provod. Ovakve priče, tvrdi međutim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << Kaća, nisu je poremetile, niti se na njih mnogo obazire, jer je za sve, kako kaže, odgovorna ona sama.

- Ne nervira me ta priča. Prosto, ne može da me to poremeti, jer sam ja ta koja izlazi i ja sam odgovorna za sve što se pisalo. Ne mogu fotografi da me uslikaju sa nečim što nemam u ruci. Ono što ne radim, to nemam u rukama. Ponavljam, ja sam odgovorna za sve što se pisalo a tiče se noćnih izlazaka i ludog provoda. Mislim da svako od nas treba da prođe tu neku ludu stranu, da iskusi takav život. Sve u svoje vreme. mene je sad prošlo, pa više nisam u tom fazonu - iskrena je Kaća.

Pevačica tvrdi da, za razliku od nekadašnjeg ludog provoda, sada izađe tek ponekad, a tada pije alkohol samo kad nazdravlja.

- Stvarno ne pijem alkohol. Eventualno, kad izađem, volim da nazdravim, ali sad ni ne izlazim puno. Prosto, došla mi je neka mirna faza - priča Kaća, koja uz osmeh ponavlja da, bez obzira na napise u novinama, nije alkoholičar i da najviše voli da pije sok.

Iako zbog njenog atraktivnog izgleda mnogi misle da je spopadaju muškarci sa svih strana, Kaća tvrdi suprotno. Ne dešava joj se često, kako kaže, da joj prilaze muškarci.

- Iskrena da budem, kad izađem, uglavnom sam s društvom, pa mi nešto i ne prilaze. Uglavnom dođu do mene da se slikamo, ali to nikako nije muvanje. Prosto, prilaze mi kao fanovi, ali muškarci, u tom nekom ljubavnom smislu, ne dolaze do mene - smeje se Kaća, koja doduše ni ne želi mnogo da priča o emotivnom statusu. Nakon što je njena veza sa manekenom i farmerom Banetom Jankovićem prošla kroz lupu javnosti, pevačica se opekla, pa sad pokušava da sakrije momke.

- Mogu samo da kažem da je u mom ljubavnom životu sve kako treba. Ali naučila sam da se to tiče samo mene. Tako da ne želim ništa da pričam, mogu samo da kažem da mi je super - tajanstvena je Živkovićeva, koja ne otkriva partnera, ali kaže da je veoma emotivna osoba i da non-stop plače.

- Plačem za sve i svašta. Skoro sam plakala zbog serije, ubeđena sam da je komšiluk pomislio da mi je neko umro. Toliko nisam mogla da se smirim - priča nam Katrina, i dodaje da je za nju specifično da čudno pati.

- Možda zvuči luckasto, ali tako je. Nisam patetična i ne volim mnogo da tugujem. Ta moja patnja traje par dana, pa me posle prođe. Uglavnom, patim samo kad je nešto do mene, kad sam ja nešto pogrešila, pa ne mogu da ispravim. Ako nije do mene, bude mi krivo, ali sam svesna da nije do mene pa brzo prebrodim. A to što sam rekla čudno, znači da sam tada jako kreativna i da stvaram, imam nekih divnih ideja, kojih kada mi je sve dobro u životu, nemam - objašnjava Kaća Živković.

Nastavak na medio.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.