KARMA NA DELU: Kupila 18 rolni WC papira - deca joj sve potopila u kadi! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Mar.2020, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARMA NA DELU: Kupila 18 rolni WC papira - deca joj sve potopila u kadi! (FOTO)

Aman, usporite...

Pandemija koronavirusa mnoge je ljude podstakla da u strahu od proglašenja karantina pojure u trgovine i nabave kućne potrepštine, u enormnim količinama. Neki su u panici pokupovali prevelike količine određenih zaliha, što je izazvalo bes kod drugih kupaca, koji nisu uspeli da kupe ni najosnovnije. A iz nekog razloga, mnogi su opsednuti gomilanjem toalet papira.

Jedna majka iz Hempšira kupila je 18 rolni toalet papira, ali joj se desio >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << maler, deca su joj sve rolne pobacale u kadu i potopile ih u vodi. Ovaj događaj na Tviteru je podelio bliski prijatelj majke Ed Kaming, a objava je prikupila više od 1.000 lajkova i stotine komentara.

My friend bought 18 loo rolls and her kids put them all in the bath pic.twitter.com/sxRsiRLOrV

— Ed Cumming (@edcumming) March 16, 2020

Deca su papir pobacala u kadu zajedno sa svojim igračkama, ne smatrajući da tim potezom rade išta loše.

"Karma", "Deci se sviđa toaletni papir", "Posuši papir fenom za kosu", "Ovo bi me dokrajčilo", samo su neki od komentara ostavljeni ispod fotografije.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.