KARAMBOL KOD ALEKSINCA Sudar tri vozila, kamion ZAVRŠIO NA KROVU

Izvor: 011vodič.com, 17.Jul.2019, 09:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KARAMBOL KOD ALEKSINCA Sudar tri vozila, kamion ZAVRŠIO NA KROVU

Foto: S. Krstić / RAS Srbija Na auto-putu Beograd-Niš u smeru ka Nišu kod Aleksinca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva kamiona i jedno putničko vozilo. Jedan kamion se prevrnuo. Na licu mesta je policija i dve ekipe hitne pomoći, ali još nema infomacija o tome da li ima povređenih. Saobraćaj na toj deonici je usporen. More
The post KARAMBOL KOD ALEKSINCA Sudar tri vozila, kamion ZAVRŠIO NA KROVU appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KARAMBOL KOD ALEKSINCA Sudar tri vozila, kamion ZAVRŠIO NA KROVU

Izvor: Blic, 17.Jul.2019

Na auto-putu Beograd-Niš u smeru ka Nišu kod Aleksinca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva kamiona i jedno putničko vozilo. Jedan kamion se prevrnuo.

Nastavak na Blic...

KARAMBOL KOD ALEKSINCA Sudar tri vozila, kamion ZAVRŠIO NA KROVU, poginula jedna osoba (FOTO, VIDEO)

Izvor: Blic, 17.Jul.2019

Na auto-putu Beograd-Niš u smeru ka Nišu kod Aleksinca dogodila se saobraćajna nesreća u kojoj su učestvovala dva kamiona i jedno putničko vozilo. Kako saznajemo, vozač kombija M. Ć. (43) iz Beograda poginuo je u ovom jezivom udesu.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.