KAO NA FILMU: Voditelj uspavan i opljačkan!

Izvor: Mondo, 02.Sep.2018, 18:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAO NA FILMU: Voditelj uspavan i opljačkan!

Neverovatna "akcija" lopova, na meti popularno TV lice!

Voditelj emisije "The Grand Tour" opljačkan je u Sen Tropeu, i to na novi "omiljeni" način lokalnih provalnika!

Ričard i Mindi Hamond boravili su sa decom u iznajmljenoj vili, u koju su lopovi pustili uspavljujući gas, sačekali da svi utonu u san i zatim je opljačkali.

Hamond se slupao u hrvatskom automobilu! (VIDEO)

Hamondovi i njihovi prijatelji, njih ukupno 17, boravili su u >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nekoliko iznajmljenih vila koje se nalaze jedna do druge, i provalnici su ih opljačkali redom. Odneti su uglavnom nakit i novac u gotovini.

Kada se vraća "The Grand Tour"

"Zapanjeni smo, ne shvatamo kako neko ima toliko samopouzdanja da u celu kuću pusti gas za uspavljivanje, i onda bude siguran da se niko neće probuditi. Oboje smo cele te noći spavali kao klade. Ja se obično probudim kada Ričard hrče, ali ovoga puta sam prespavala sve, pa i pljačku," rekla je Mindi Hamond za "Ekspres".

Provala se dogodila pre nekoliko nedelja, a počinioci su nedavno uhapšeni i priznali su da su koristili omamljujući gas kako bi pljačkali luksuzne vile za turiste.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.