KAO FURIJA SE ZALETELA NA NJEGA! Marijana poletela ka dvorištu, pa počela da URLA na njega: ŠTO PRAVIŠ BUDALU OD MENE?!

Izvor: Press, 28.Sep.2021, 01:01

KAO FURIJA SE ZALETELA NA NJEGA! Marijana poletela ka dvorištu, pa počela da URLA na njega: ŠTO PRAVIŠ BUDALU OD MENE?!

Pošto je zavšrio u krilu kod Sanje Grujić koja ga je češkala, Marko Janjušević Janjuš je uživao u njenom češkanju. Marijana Zonjić je čula šta oni rade u dvorištu, pa je poletela i odmah ga napala:
Foto:pink
Što si klošar, što praviš budalu od mene? - pitala ga je Marijana. Ne, evo šalim se, nisam hteo - pravdao se Janjuš. Foto: TV >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Pink Printscreen

Nakon toga, Marijana je sa Milicom Veselinović otišla nazad da se sunča, dok se Janjuš pravdao ostalim zadrugarima. Janjuš je potom otišao do Marijane dok se sunčala, pa je hteo da joj se pridruži što je ona jasno odbijala:
Hoću da se sunčam sa tobom, alo? Jel ti znaš za zajeb**ciju? - rekao je Janjuš. Ne može, zabole me du*e - rekla je Zonjićeva. Foto: TV Pink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.