KAKVI BIZARNI ZAHTEVI: Evo ŠTA je zabranjeno na Evrosongu, a jedan zahtev će vas tek zaprepastiti!

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Maj.2018, 18:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVI BIZARNI ZAHTEVI: Evo ŠTA je zabranjeno na Evrosongu, a jedan zahtev će vas tek zaprepastiti!

Objavljene tačne smernice!

Organizatori ovogodišnjeg "Evrosonga" u Portugalu koji počinje 8. maja, a finalno veče je 12, i objavili su tačne smernice šta sme da se unese u arenu u kojoj će biti održano takmičenje.

Osim uobičajenih zabrana, kao što su alkohol, droga, bilo kakve tečnosti i hrana, fotoaparati i laptop, na popisu su neke vrlo specifične stvari.

Naime, u arenu ne smeju da se unose merdevine, stolice, lisice i lanci, uže, selotepj, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << čekići, srpovi, pile, bušilice, produžni kablovi, golf loptice i kolica iz prodavnice.

Jeez. I've just seen the second page of the EBU's prohibited items at #Eurovision. It just gets worse. pic.twitter.com/nXVJahPl2Z

— Pif Paf Blog (@ESCPifPaf) April 24, 2018

Nisu dozvoljeni ni štapovi i palice, eksplozivni i pirotehnički materijali, laseri, lekovi bez recepta i bilo kakav alat.

Nakon ovoga usijalo se Tviter, fanovi su oduševljeni ovim popisom i svi se pitaju kakav se to incident u prošlosti dogodio sa, na primer, golf lopticama, pa su se ti predmeti našli na popisu zabranjenih.

I’m sorry but I can’t stop laughing...who complied this list? No trolleys. Damn I’ll have to schedule my Tesco shop another time.

— Sasha 🇲🇪 (@eurotrashsash) April 24, 2018

Pojedini su se i našalili sa tim šta sme da se unosi tokom "Evrovizije", pa su se na spisku našle i torbice oko struka, pozitivan stav, ukrasi za kosu, dečije igračke i slično.

Podsećamo, organizatori prošlogodišnjeg "Evrosonga" koji je održan u Stokholmu zabranili su unošenje zastava nekoliko država i to se odnosilo uglavnom na zemlje koje nisu priznate poput Kosova, Krima, Palestine itd…

U dvoranu nisu smeli da se unose ni transparenti s porukama političke ili verske prirode za koje su organizatori smatrali da su neprimereni.

Things you *are* (probably) allowed to bring to the #Eurovision arena:

- Bumbags

- A positive attitude

- Pikachu swag

- Deely boppers

- Your best self

- Inflatable hammers

— Ellie (@ellie_made) April 24, 2018

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.