Izvor: Blic, 20.Jan.2018, 22:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKVA ŽURKA! Ovako je Dragana Mirković oduvala svećice, a tek da vidite TORTU

Pevačica Dragana Mirković večeras u Beču slavi 50. rođendan na gala proslavi.

Dragana je dobila mnošto poklona, ali jedan je nadmašio sve. O čemu se radi, pročitajte OVDE. Kako je Dragana izgledala i koliko puta se presvukla, saznajte OVDE. Posle dočeka gostiju, došla je na red i slavljenička torta. U stvari, torta se satojala od više poslastica, a Dragana je sa velikim osmehom na licu oduvala scećice.

Za prisutne je svirao Hoze Felisiano.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

SLAVLJENICA NAJVESELIJA Ovakva je atmosfera na Draganinom 50. rođendanu

Izvor: Blic, 21.Jan.2018, 00:51

Pevačica Dragana Mirković večeras slavi 50. rođendan u beču, a žurka je u jeku...Dragana i njen suprug Toni zakupili su prostorije u jednom od najluksuznijih hotela u Beču, a Dragana je okupila oko 100 svojih prijatelja i kolega iz celog sveta...Slavljenica je zapevala u nekoliko navrata, a na...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.