KAKO se usuđujete?!

Izvor: Mondo, 21.Nov.2018, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO se usuđujete?!

Neke stvari nikada nećemo razumeti...

Svi volimo Dženifer Lopez, zar ne? Šta tu uostalom ima da se ne voli? Talentovana je pevačica, igračica, mama, glumica, od njenog tela bi mnogi voleli da naprave ikonu...

Ipak, neko je o odlučio da pokaže nepoštovanje prema ovoj boginji, tako što je "oskrnavio" njenu zvezdu na Bulevaru slavnih u Holivudu.

"TMZ" prenosi da je nepoznati vandal crnim sprejem oštetio zvezdu na kojoj je ime Dženifer Lopez. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Nije čak ništa smisleno napisano ili nacrtano, samo je "prežrvljano".

Najbolja riba u šoubiznisu!

Policija traga za počiniocem ovog "zločina".

Džej Lo je 2013. godine bila počastvovana zvezdom koja je bila 2.500. po redu na ovim kultnim pločnicima.

"Volim vas, hvala vam svima što ste krenuli na ovo putovanje sa mnom. Ovo me inspiriše da radim još napornije i sanjam više za sve što budućnost donosi. Nadam se da i vi, kao i ja, mislite da je vredelo, i nadam se da sam makar na neki način dotakla vaša srca", rekla je Dženifer tada.

Jesi Dženifer, definitivno jesi.

Ne raskidaj, molim te!

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.