KAKO?! Glumica mislila da je Leonardo di Kaprio MUZIČAR

Izvor: Mondo, 28.Jul.2019, 14:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKO?! Glumica mislila da je Leonardo di Kaprio MUZIČAR

Oprostićemo joj samo zato što je mlada...

Leonardo di Kaprio (44) je jedan od najvećih glumaca na svetu, a reputaciju je stekao tokom karijere duge više od tri decenije.

Ali, izgleda da dobitnik Oskara i nije toliko poznat, barem što se tiče njegove koleginice iz filma Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu".

Mlada glumica Džulija Baters ima svega 12 godina, a kada su je na premijeri filma pitali kakvo joj je iskustvo rada sa Leom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ona je priznala da nije bila upoznata s njegovim radom - naprotiv.

"Mislila sam da je muzičar", šokirala je Džulija izjavom.

U jednoj sceni u filmu, Batersova treba da šapne Leovom lik na uvo da je "najbolji glumac kojeg je ikada videla".

Koju seriju obožava da gleda Leonardo di Kaprio?

"On je tako dobar glumac, tako da nisam izgovarala tu repliku napamet, već sam je zaista i mislila", zaključila je Džulija.

A, nije samo Leonardo di Kaprio bio u zapećku Džulijinog poznavanja slavnih glumaca, već i njegov kolega Bred Pit, za kojej je mala glumica istakla da je samo znala za njega kao nekog "zgodnog lika".

PROZIVKA HOLIVUDSKIH FRAJERA: Nisi mogao da se stisneš?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.