KAKAV LJUBAVNI TROUGAO Bred Pit ima novu devojku, a ONA ima dečka

Izvor: Blic, 29.Mar.2017, 18:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV LJUBAVNI TROUGAO Bred Pit ima novu devojku, a ONA ima dečka

Od kako se rastao od Andželine Žoli, sve oči su uprte u Bred Pita i svi se pitaju koja će devojka nakon Anđe uspeti da osvoji njegovo srce. Ipak, ovakvom scenario se niko nije nadao.

Utehu Bredu, naime, pruža Sandra Bulok. Njih dvoje je, kako prenose američki mediji spojio Džordž Kluni koji smatra da bi bili idealan par.

Stani mediji pišu kako se Bred i Sandra viđaju tajno jer pre svega žele da vide kako će njihova veza funkcionisati.

Sa druge >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << strane, Sandra Bulok je zvanično u vezi sa fotografom Brajanom Randalom, pa je moguće i a je u pitanju prevara.

Vreme će pokazati da li je u pitanju samo bujna mašta, Klunijeva želja ili novi par.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Trač ili novi holivudski par: Evo sa kim sada povezuju Breda Pita

Izvor: Svet, 29.Mar.2017

Od kako se rastao od Anđeline Džoli, sve oči su uprte u Breda Pita i svi se pitaju koja će devojka nakon Anđe uspeti da osvoji njegovo srce. Ipak, ovakvom scenario se niko nije nadao.

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.