KAKAV GAF! Dečko joj je kupio SKUP POKLON - samo zbog toga, saznala je da je VARA s drugom! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Dec.2019, 09:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAKAV GAF! Dečko joj je kupio SKUP POKLON - samo zbog toga, saznala je da je VARA s drugom! (FOTO)

Ispala na kub.

Kad je novinarki Džejn Slejter dečko poklonio pametni sat Fitbit kao božićni poklon, nije imao pojma da će zbog tog gesta zažaliti.

Njih su dvoje uskladili svoje aktivnosti koje prati sat kako bi se međusobno motivisali, a pokazalo se da je baš to dečku presudilo da postane bivši.

Jedne večeri, tačnije na njegov rođendan, Džejn je s balonima stigla na vrata svog dečka. Kako ga nije bilo kod kuće niti joj se javljao, počela >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je da se pita gde je. Kasnije je primetila da Fitbit pokazuje povećanu fizičku aktivnost njenog dečka. Bilo je četiri ujutru, pa nije baš potrebno crtati čime se u tom trenutku bavio.

Објава коју дели Jane Slater (@janeashleyslater) дана 20. Јул 2019. у 8:02 PDT

"Bivši dečko mi je poklonio Fitbit za Božić. Svideo mi se. Uskladili smo aktivnosti kako bismo se motivisali. Nisam zamrzela Fitbit sve dok jedne noći moj dečko nije nestao, a fizička aktivnost mu je bila na vrhuncu. Stvarno bih volela da ova priča nije istinita", napisala je na Twitteru.

To nije bio jedini dečko koji ju je prevario.

"Bila sam s tipom koji se napio i doveo drugu devojku kući, jer je zaboravio da ja spavam kod njega. Sledeće jutro trebalo je da idemo u crkvu pa sam ostala da spavam kod njega. Mogla bih napisati knjigu o ovoj temi", dodala je.

An Ex Boyfriend once got me a Fitbit for Christmas. I loved it. We synched up, motivated each other... didn’t hate it until he was unaccounted for at 4am and his physical activity levels were spiking on the app wish the story wasn’t real. https://t.co/npRkLJYYz0

— Jane Slater (@SlaterNFL) 05. децембар 2019.

"PREVARIO SAM ŽENU, HTEO RAZVOD, KUĆA MI JE SPALJENA" Boban Rajović na Blic poligrafu priznao da se kaje što je dva puta bio u ZATVORU (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.