KADA RADONJIĆ “SLOMI KIČMU” ČUVARU Krilni napadač na novom početku u Marseju, ove sezone će ga dobro zapamtiti!

Izvor: 011vodič.com, 25.Jul.2019, 00:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KADA RADONJIĆ “SLOMI KIČMU” ČUVARU Krilni napadač na novom početku u Marseju, ove sezone će ga dobro zapamtiti!

Foto: Dušan Milenković / RAS Srbija Nemanja Radonjić, fudbaler francuskog Marseja, očigledno se nalazi u velikom usponu forme. Prvo je u ponedeljak postigao evrogol protiv Sent Etjena: Da bi jutros na instagram stranici fudbalskog saveza Srbije osvanuo snimak na kome Radonjić saigraču praktično “lomi kičmu” izvrsnim driblingom. Ovo su zasigurno dobre vesti za novog selektora Srbije Ljubišu Tumbakovića, imajući u vidu da našoj reprezentaciji fali krilo sa Radonjićevom brzinom i prodornošću. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Ako nastavi da radi na svojoj završnici, Marsejeva “sedmica” mogla bi da postane jedna od okosnica nacionalnog tima u budućnosti. (Blicsport) More
The post KADA RADONJIĆ “SLOMI KIČMU” ČUVARU Krilni napadač na novom početku u Marseju, ove sezone će ga dobro zapamtiti! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.