Izvor: Blic, 01.Jun.2023, 16:27

"KADA JE ZLOČINAC PRIZNAO DELO?" Šavija se oglasila nakon Karićevih tvrdnji da ju je OŠAMARIO: "Da li bih njega optužila, a da mi je neko drugi to uradio?"

Stefan Karić izašao je juče, 31. maja iz pritvora u kojem je bio od 3. maja, a nakon toga izjavio je da je starleti Nataši Šaviji udario šamar.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

STEFAN KARIĆ PRIZNAO DA JE ŠAVIJI LUPIO ŠAMAR, ona se oglasila: "Zločinac priznaje delo samo kad je stisnut!"

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2023

Kako je rekla ispred Osnovnog javnog tužilaštva u Rumi, boriće se do kraja da pravda pobedi...Advokat Nataše Šavije, Jakša Peković je nakon izjave Stefana Karića da jeste Nataši udario šamar, rekao da je Karić priznao krivično delo, kao i da nije istina da ju je ošamario, već da ju je udario...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.