KAD ŠAMPION SLAVI: Gole devojke umesto tanjira! (VIDEO)

Izvor: Mondo, 27.Avg.2019, 14:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

KAD ŠAMPION SLAVI: Gole devojke umesto tanjira! (VIDEO)

Ako ste za piće - tu su negde i konobarice u gaćama!

Bokser Endi Ruiz Džunior organizovao je rođendansku proslavu vrednu šampiona - ukoliko je šampion ljubitelj golih devojaka i sušija.

Ruiz je postao senzacija na društvenim mrežama zbog snimaka s proslave 30. rođendana - poznate face, popularni jutjuberi i, naravno, "ženske".

Na snimku objavljenom na Internetu vidi se da je bokser koji će se ovog decembra ponovo naći u ringu s Entonijem Džošuom, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << unajmio konobarice da u donjem vešu služe šampanjac gostima, ali i da se na zabavi služio suši. S golih devojaka!

Pogledajte bahanalije:

Twitter Embed Code

Inside Andy Ruiz Jr's extravagant 30th birthday party this weekend, featuring: Logan And Jake Paul Naked Sushi Lady

Waitresses In Lingerie pic.twitter.com/CSMoxxyWX3

— Michael Benson (@MichaelBensonn) August 26, 2019

Inside Andy Ruiz Jr's extravagant 30th birthday party this weekend, featuring: Logan And Jake Paul Naked Sushi Lady Waitresses In Lingerie pic.twitter.com/CSMoxxyWX3— Michael Benson (@MichaelBensonn) August 26, 2019

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.