KAD PORASTEM, BIĆU... Učiteljica je pročitala Kristijanov sastav i PRESTRAVILA SE! Kec kao VRATA! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 06.Nov.2019, 15:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"KAD PORASTEM, BIĆU..." Učiteljica je pročitala Kristijanov sastav i PRESTRAVILA SE! Kec kao VRATA! (FOTO)

Kuda ide ovaj svet?

Sastavi pod radnim naslovom "Šta bih hteo da budem kad porastem" neizbežni su deo školskih obaveza, odvajkada.

Ipak, jedan sastav koji dolazi iz susedne Hrvatske izazvao je veliku pažnju na mreži, preciznije, komentar profesorke na učenikov pismeni zadatak.

Pogotovo zato što je dečak po imenu Kristijan sam podelio ono što mu je nastavnica napisala.

- Kristijane! Tvoj zadatak je zabrinjavajući. Od svih mogućih zanimanja, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << životinja, pa i stvari, ti izabereš da se probudiš kao diler! Da si napisao celu beležnicu i još jednu takvu o toj temi, ne bi dobio dovoljan ni pod razno. Zdrav razum mi ne dozvoljava da ovaj rad, prepun ilegalnih radnji i nabrajanja raznih opojnih sredstava upošte pokušam da ispravim. Napisaćeš novi školski zadatak sa novom temom koju ću ja odrediti i u njoj ne želim više da čitam ni o dilerima, ni o drogi, ni o zatvoru, ni bilo kojim stvarima koje su zakonom Republike Hrvatske zabranjene! Duboko sam šokirana! - napisala je profesorka i ocenila sastav sa očekivanih "nedovoljan, 1".

Učenik je na kraju sastava napisao "može li dva za trud", ali od toga nije bilo ništa. Ostaje nada da je učenik hteo da ispadne duhovit, ili je gledao previše gangsterskih filmova...

Odgovor na sastav hrvatskog učenika. pic.twitter.com/72PiD9IIyo

— babura velika (@BaburaVelika) November 6, 2019

ŠOK SNIMAK: Miki BAHATO rasterao novinare, neće više da bude javna ličnost! Pokrenuo NOVI POSAO (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.