KAD BOGATAŠI NE ZNAJU ŠTA ĆE SA NOVCEM… Uložila je MILIONE u nešto što i ne koristi, i zaključak je

Izvor: 011vodič.com, 01.Jun.2020, 13:09

KAD BOGATAŠI NE ZNAJU ŠTA ĆE SA NOVCEM… Uložila je MILIONE u nešto što i ne koristi, i zaključak je

Slavna starleta ne štedi novac, a često je prozivaju i da je previše bahata, kao i da preteruje.
Foto: Tanjug / Tanjug/AP
Kim Kardašijan i Kanje VestPopularna Kim Kardašijan zaradila je čitavo bogatstvo od svog rijalitija, a očigledno da joj je bitno i da pokaže kako ima novca da uradi šta poželi.
Foto: Profimedia
Kuća Kim KardašijanTako je svoj dom uredila u stilu manastira, a iako je sve minimalizam, tu su i stvari koje zapravo ne koristi. Tako je odlučila da napravi >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << raskošne bazene u koje je uložila čak 50 miliona po pisanju stranih medija, ali kako je sama priznala, u njima se zapravo nikada nije okupala.
Foto: Profimedia
Kuća Kim KardašijanNakon ove izjavee pratioci su je isprozivali i poručili da nema potrebe za takvom bahatošću, dok je bilo onih koji su rekli kako će se ipak jednog dana možda njena deca tu kupati. Naravno, ukoliko ponovo ne kupe novu kuću…



The post KAD BOGATAŠI NE ZNAJU ŠTA ĆE SA NOVCEM… Uložila je MILIONE u nešto što i ne koristi, i zaključak je appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.