Након бахате изјаве Дарије Kисић да су њене колеге некомпетентне, број потписа се се утростручио

Izvor: 011vodič.com, 22.Jul.2020, 18:59

Након бахате изјаве Дарије Kисић да су њене колеге некомпетентне, број потписа се се утростручио

Након бахате и срамне изјаве Др. Дарије Kисић, да њених 350 колега нису компетентни, што се тиче инфектологије, број лекара који траже смену кризног штаба, се утростручио и полако се ближи броју од 1000 лекара.
Лекари који су окупљени око неформалне групе “Уједињени против Kовида” >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << затражили су, да се укине кризни штаб, који је довео до катастрофалног здравственог стања у Србији и да се постави нови, који се неће бавити политиком, већ лечењем грађана. Они су такође затражили и да се истраже наводна заташкивања, броја оболелих и умрлих и да се одмах престане са том праксом.
На почетку је број лекара који су се потписали испод отвореног писма које је послато влади Србије, био свеге 350, али након изјаве Дарије Kисић, да њене колеге нису компетентне и стручне, број лекара се утростручио и сваким треном је све већи и већи.
Лекари из групе “Уједињени против Kовида” су изјаву Дарије Kисић оценили као срамотну, бахату и безобразну.
Они су је подсетили да се људи које је назвала некомпетентнима, свакога дана, под скафандерима боре против короне, радују се сваком спашеном животу и тугују за сваки изгубљни, док се она из удобне фотеље бави политиком и у јавност пласира неистините информације о броју заражених и преминулих.
Антибот


The post Након бахате изјаве Дарије Kисић да су њене колеге некомпетентне, број потписа се се утростручио appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.