Уживо ГОРИ БЕОГРАД: Демонстранти скандирају – Kо не скаче, тај је Вучић (Видео)

Izvor: 011vodič.com, 08.Jul.2020, 22:02

Уживо ГОРИ БЕОГРАД: Демонстранти скандирају – Kо не скаче, тај је Вучић (Видео)

Српска полиција (Фото: Јутјуб)
Грађани Београда, Новог Сада и Kрагујевца протестују на улицама својих градова. Неколико хиљада грађана окупило се на платоу испред Скупштине Србије. Kако јављају репортери Нова.рс испред скупштине су бројне снаге полиције са опремом за разбијање >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << демонстрација. Група демонстраната напала је лидера Сергеја Трифуновића и отерала га са протеста. У Новом Саду демонстранти засули зграду РТВ камењем и петардама. .
Грађани су се окупили поводом доношења одлуке о поновном увођењу полицијског часа од петка до понедељка, због, како је председник Србије Александар Вучић рекао, алармантне ситуације у Београду.

21.35 – Демонстранти код Лондона скачу и узвикују – Kо не скаче, тај је Вучић! Оставке!
21.29 – Демонстранти су поседали код Лондона.
21.23 – Kод Лондона, из правца центра и Теразија стиже још полиције, као и из Улице краља Милана.
21.19 – Демонстранти седе на тротоару код Главне поште.
21.11. – Лете каменице и флаше од стране демонстраната, кренула је акција Жандаремерије код Дома омладине. Полиција и ту баца сузавац. У Теразијском тунелу аутобуси и возила стоје закрчени.емонстранти су засули полицију испред Скупштине Србије флашама и бакљама након чега су они узвратили сузавцем. Горе улази Скупштина у Новом Саду и Београду. Медији приметили младиће који носе бакље скривајући се иза маски…
Након јучерашњих протеста због најаве могућег поновног увођења полицијског часа у престоници и демонстрација које су ескалирале испред зграде Народне скупштине и за данас је више политичких организација најавило окупљање.
Иако је председник Србије Александар Вучић данас у јавном обраћају изјавио да неће бити вишедневне забране кретања, али да ће коначну одлуку о томе донети Влада Србије сутра, на улицама Београда је и данас више присталица разних политичких опција.
Нова.рс


The post Уживо ГОРИ БЕОГРАД: Демонстранти скандирају – Kо не скаче, тај је Вучић (Видео) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.