Авдулах Хоти открио све о шокантном понижавању Србије: Преговарали смо о ратној одштети „Kосову“ и међусобном признању 0 (0)

Izvor: 011vodič.com, 13.Jul.2020, 15:32

Авдулах Хоти открио све о шокантном понижавању Србије: Преговарали смо о ратној одштети „Kосову“ и међусобном признању 0 (0)

Авдулах Хоти каже да дијалог са Београдом нема алтернативу, али истиче да у тај процес Приштина улази само ради међусобног признавања и пуне нормализације односа, рекао је Хоти, а преноси Kосово онлајн. Хоти је то рекао након видео самита са званичницима ЕУ и председником Србије >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << Александром Вучићем и потврдио да је начелно постигнут договор да …
Чланак Авдулах Хоти открио све о шокантном понижавању Србије: Преговарали смо о ратној одштети „Kосову“ и међусобном признању 0 (0) се појављује прво на Србија Данас.
The post Авдулах Хоти открио све о шокантном понижавању Србије: Преговарали смо о ратној одштети „Kосову“ и међусобном признању 0 (0) appeared first on 011vodic.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.