Jovana Joksimović hipnotisala Srbiju očaravajućim prolećnim izdanjem

Izvor: 011vodič.com, 04.Mar.2021, 08:46

Jovana Joksimović hipnotisala Srbiju očaravajućim prolećnim izdanjem

Jedna od najbolje odevenih žena na našim malim ekranima zakoračila je u mart na besprekoran način — elegantnim komadom koji ostavlja snažan utisak
Poznajemo je već 20 godina, ali ne pamtimo da je izgledala lepše!
Voditeljka Jovana Joksimović ne važi bez razloga za damu koja ne ostavlja ravnodušnim ni muškarce ni žene — pored toga što spada u red najboljih u voditeljskom poslu, ona oduševljava i prirodnom lepotom i izuzetnim stilom, pa je pored pitanja ko su njeni gosti >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << i šta su njene teme uvek zanimljivo i šta je Jovana obukla.
Popularna novinarka i supruga kantautora Željka Joksimovića se, nakon kraćeg odmora, vratila na male ekrane, a prvog dana marta pozdravila je gledaoce u velikom stilu! Jovana je, naime, juče ponela nesvakidašnju žutu haljinu do poda čiji je prednji deo znatno kraći, pa u prvi plan stavlja savršeno izvajane noge. Gornji deo ovog neobičnog modela je zatvoren oko vrata i nema rukave, a cela haljina tek prati liniju tela i nije previše pripijena. Ipak, struk je naglašen efektnim belim pojasom, što je sjajan izbor budući da je voditeljka odabrala bele cipele s visokim štiklama.

Budući da je Jovana odabrala upečatljivu žutu boju haljine, još više je do izražaja došla njena kosa, koja je odnedavno značajno svetlija, a da sveukupan utisak bude još bolji tu su elegantne viseće minđuše i, naravno, Jovanin zaštitni znak — osmeh.
Savršeno za mesec u kom dočekujemo proleće!
Izvor: Glossy


The post Jovana Joksimović hipnotisala Srbiju očaravajućim prolećnim izdanjem appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.