Jovan među najlepšim Šveđanima

Izvor: Blic, 04.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jovan među najlepšim Šveđanima

Jovan Radomir, voditelj švedske nacionalne televizije, našao se među 25 najlepših javnih ličnosti u Švedskoj po izboru najtiražnijeg tamošnjeg dnevnog lista „Aftonbladet".

- Na listi je 25 švedskih zvezda: pevači, glumci, TV lica, sportisti... Izbor najlepšeg među najlepšima je u toku, a može se glasati na internet stranici: http://www. aftonbladet.se/vss/noje/story/0,2789 ,1127780,00.html Trenutno vodi Fredrik Ljungberg, fudbaler švedske reprezentacije i engleskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Arsenala, poznat kao zaštitno lice Kelvina Klajna - kaže Jovan Radomir i kroz smeh dodaje da je situacija trenutno takva, jer Srbi još uvek nisu glasali.

- Nije mačiji kašalj biti jedini Srbin na takvoj listi, pogotovo u Svedskoj. Žiri, koji je sačinio listu, nije se bavio isključivo fizičkim izgledom, već i kompletnom ličnošću zvezda i utoliko mi je draže što sam među kandidatima za najlepšeg.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.