Još pod stresom, jer su joj videli grudi!

Izvor: Mondo, 14.Sep.2018, 13:57   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još pod stresom, jer su joj videli grudi!

Lepa glumica se prisetila trenutka kada je "sevnula" na crvenom tepihu nakon jedne svoje premijere. "Taj horor mi ne izlazi iz glave".

Gostujujući u emisiji Džijima Felona, Blejk Lajvli se prisetila blama koji joj se dogodio na crvenom tepihu na premijeri filma "A Simple Favor".

"Uopšte nisam provalila da mi se bluza skroz providi. Posebno kada su počeli da nas slikaju! Pa se od bliceva sve lepo videlo. Srećom uspela sam da zalepim neku traku preko grudi i sakrila >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nekako", objasnila je glumica.

Nakon toga, glumica kaže da je i dalje misli da joj ljudi bulje u grudi.

"Jednom sam čula nekog muškarca kako viče 'Blejk, Blejk tvoje grudi (teets) su predivne', a onda sam shvatila da hvali moje tvitove (tweets) koje razmenjujem sa suprugom", prepričala je Blejk.

Glumica je udata za Rajana Rejnoldsa s kojim ima dve kćerke.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.