Još jedan koncert za Gagu!

Izvor: Mondo, 15.Jan.2015, 17:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan koncert za Gagu!

Veliki odziv rokera dobrog srca, još jedan koncert za pomoć bolesnoj pevačici!

Foto: Promo, Vračar Rocks

Nakon što je odjeknula vest da se na Vračar Rocks festivalu 22. januara održava humanitarni koncert na kojem će nastupiti Partibrejkers, Dža ili bu i Grate, a gde će biti prikupljana sredstva za lečenje Dragane Mijatović, Gage Lee, pevačice grupe Hype koja je obolela od akutne leukemije, veliki broj muzičara i humanih ljudi iz rokenrol sveta izrazilo >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << je želju da se pridruži akciji.

Zato će u Centru za kulturu Božidarac, ​koji je za ovu priliku organizatorima ustupio prostor i na taj način se priključio akciji,​ u petak, 23. januara, biti održan još jedan koncert na kojem će učešće uzeti Nikola Vranjković, Kanda Kodža i Nebojša i Darkwood Dub!​​

Sva sredstva od oba celovečernja koncerta na kojima će nastupiti najveća imena domaće scene, biće usmerena na Draganino lečenje!

​Ulaznice za obe večeri dostupne su u Felix Shopu (TC Sremska, I sprat), po ceni od 500 dinara za veče​. Ukoliko ih​ ostane, na ulazu u Božidarac,​ cena ulaznica​ iznosiće ​700 dinara.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.