Još jedan TV transfer!

Izvor: Mondo, 22.Feb.2018, 08:58   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još jedan TV transfer!

Voditeljka nakon 13 godina napustila Pink!

Voditeljka Lea Kiš napustila je ružičastu televiziju nakon 13 godina, nezadovoljna tretmanom, prenosi domaća štampa.

Ognjen Amidžić: Nemoćan sam da promenim TV program

Podsetimo, početak rijalitija Zadruga prošle jeseni "izgurao" je Leinu emisiju iz programske šeme na neodređeno vreme. Voditeljka "Nedeljnog popodneva" tada je počela da dobija ponude od drugih televizija, i konačno prelomila da >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << napusti Pink na kojem mesecima nije radila emisiju.

BOMBA: Žika napustio RTS, prelazi na Pink!

"Ljubazno se oprostila od Željka Mitrovića jer su dugi niz godina sarađivali i postigli fantastične rezultate. Rastanak je bio kulturan," rekao je izvor blizak voditeljki.

Još uvek nije poznato na koju televiziju će Lea preći, a voditeljka je za "Kurir" kratko rekla da za sada neće ništa komentarisati, ali da će "sve biti poznato 1. marta".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.