Još dve žene ga optužuju!

Izvor: Mondo, 25.Jan.2018, 19:26   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još dve žene ga optužuju!

Posle hapšenja krajem prošle godine, reper i pevač na meti novih optužbi za seksualni napad.

Kornel Hejns, poznat kao Neli (Nelly), optužen je za još dva slučaja seksualnog nasilja, prenosi "NME".

Prošlog oktobra, reper i pevač je uhapšen nakon što ga je Monik Grin optužila za seksualno napastvovanje u autobusu za turneje. Tada je negirao optužbe, a sada su se pojavile još dve žrtve.

Obe žene su tražile da ostanu anonimne, pa su u dokumentima >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << potpisane samo kao "Džejn Dou 1" i "Džejn Dou 2".

Prva "Džejn" kaže da ju je Neli pre dve godine pozvao u VIP deo iza scene, gde joj je gurao ruku pod suknju, dok druga ide dalje i navodi da je masturbirao pred njom, stavljao njenu ruku silom na svoj polni organ i prisilio je da ga oralno zadovolji.

Obe žene navode da je Neli "poznat" po tome što izdvaja, a zatim napada svoje naivne obožavateljke na nastupima ili turneji. Muzičar se još uvek nije oglasio povodom novih optužbi.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.