Još 10.000 karata za „Peperse“!

Izvor: Blic, 07.Maj.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Još 10.000 karata za „Peperse“!

Radosna vest za sve fanove benda „Red Hot Chili Peppers" - za koncert koji će se 26. juna održati u Inđiji biće u prodaju pušteno još 10.000 karata!

- Nakon pregovora sa mendžmentom benda odobreno nam je da u prodaju pustimo još 10.000 ulaznica, a budući da se na listi čekanja nalazi čak 20.000 ljudi, oni će biti kontaktirani po redosledu prijavljivanja. Prema tome, teško je očekivati da će se i minimalan broj karata pojaviti u slobodnoj prodaji, jer, na primer, trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << bi da od svojih rezervacija odustane 11.000 ljudi da bi se u prodaji našlo hiljadu ulaznica, što realno nije moguće - rekao je za „Blic" Rajko Božić, portparol „Egzita".

Po njegovim rečima, budući da u Inđiji postoji prostor na kome može da se smesti i više od 70.000 posetilaca, pregovori sa menadžerima slavne grupe će se nastaviti, pa postoji mogućnost da se još jedan dodatni kontigent karata pusti u prodaju.

Očigledno, strpljenje se, ipak, ponekad isplati. Nakon što je 60.000 karata za nastup „Pepersa" bukvalno razgrabljeno, obožavaoci koji nisu kupili ulaznice na vreme mogli su samo da se upišu na listu čekanja i grickaju nokte, a sada će najsrećniji ipak videti RHCP na delu.

Inače, „Green fest" u Inđiji, u okviru koga će nastupiti „Pepersi", engleski bend „Kasabian", Kiril, novosadski sastav „Ritam nereda" i reper Edo Majka, organizuju „Udruženje Egzit", pivara „Karlsberg" i koncerta kompanija „Live nation".

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.