Izvor: Blic, 08.Apr.2004, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Joksimović daje intervju za BBC

Joksimović daje intervju za BBC

Spot za pesmu 'Lane moje' koja će 12. maja u Istanbulu predstavljati našu zemlju na 'Pesmi Evrovizije' premijerno je prikazan preksinoć u 'New momentu'. Skup i kvalitetan spot u renesansnom stilu režirao je Boris Miljković. Interesantno je da je poslednji spot Miljković radio pre dvanaest godina i to takođe za 'Pesmu Evrovizije'.

- Kada je o pripremama reč, na pola smo puta - rekao je Željko Joksimović i samouvereno dodao: - >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Nadam se pobedi. Ma, pobeđujemo!

Željkov optimizam je i te kako osnovan. Po glasovima ljubitelja 'Pesme Evrovizije' iz celog sveta, 'Lane moje' je apsolutni favorit, a naš predstavnik je već dobio poziv za intervju od BBC-ja, od holandske i švedske televizije.

Željko će polufinalne večeri, 12. maja, kada će biti odlučeno kojih deset pesama od 22 idu u finale, nastupiti dvadeseti po redu. - Dobro je što nastupa pred kraj jer će glasačima pesma ostati u sećanju. Kao da je neko nameštao. Pre nas nastupa Slovenija, pa Bosna - rekao nam je Dragan Ilić, muzički urednik u RTS-u, nakon povratka iz Istanbula.

S. S.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.