Jezivo: Evo KAKO SADA IZGLEDA čovek koji je odlučio da se uz pomoć estetske hirurgije transformiše u VANZEMALJCA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Jan.2024, 04:37

Jezivo: Evo KAKO SADA IZGLEDA čovek koji je odlučio da se uz pomoć estetske hirurgije transformiše u VANZEMALJCA!

Pomoću estetskih zahvata Entoni Lofredo se transformisao u vanzemaljca, a evo i kako izgleda!

Entoni Lofredo, "Blek Elijen" (35 )iz Francuske objavio je prošle nedelje da je odlučio da ne nastavi sa svojim planom transformacije tela kako bi izgledao kao vanzemaljac.

"Ovaj projekat je izgubio svaki smisao. Ne želim više da dodirujem svoje telo, niti da bilo šta skidam, niti da bilo šta obučem“, naveo je on u objavi na Instagramu. Svoju metamorfozu planira da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << zaključi nanošenjem crnog mastila na svaki centimetar kože.

Telesne modifikacije koje je do sada uradio uključuju amputaciju prstiju, uklanjanje ušiju i delova nosa i usana, implantate u lobanji, uklanjanje segmenata dermisa, uklanjanje kose i injekcije mastila u spoljašnju membranu očne jabučica. Uprkos tome, Loffredo je smatrao da je njegova transformacija bila na 65%.

Sa 1,4 miliona pratilaca, Loffredo se etablirao kao jedna od najpriznatijih ikona u svetu ekstremne modifikacije tela. On sebe smatra umetnikom, a sopstveno medij kroz koji izražava svoju umetnost. Svoj projekat transformacije tela opisao je kao „neograničenu umetničku evoluciju“, u kojoj je on sam i kreator i delo.

Priča o "Blek elijenu" izazvala je primetnu društvenu pometnju kako zbog svog transformisanog izgleda, tako i zbog odluke da zaustavi proces pre nego što ga završi, odnosno pre nego što dostigne 100% svoje metamorfoze. Brojni komentari na društvenim mrežama, često neosetljivi, odražavaju ovu procenu, zanemarujući da je sledeća operacija koju je Loffredo planirao bila amputacija njegove noge kako bi je zamenio biomehaničkom protezom.

A post shared by BŁλ₡ƙ λŁłE₦ PƦØJE₡₸ EVØŁU₸łØ₦ (@the_black_alien_project)

Pre nego što je započeo svoj projekat, Loffredo je bio mladić konvencionalnog izgleda i radio je kao obezbeđenje u noćnom klubu. Svoju transformaciju je započeo sa 26 godina. U svojim intervjuima nikada nije pomenuo konkretan događaj koji ga je nagnao da krene ovim putem, a koji bi imao tako duboke posledice na njegov život. Prva intervencija koju je Loffredo izvršio na svom telu bila je da napravi račvast jezik, sličan onom kod određenih gmizavaca poput zmija. Ova izmena je jedna od najdublje ukorenjenih u oblasti ekstremnih modifikacija. Za Loffreda, ovaj čin, praćen drastičnijim intervencijama poput amputacije nosa, ušiju i prstiju, ne predstavlja „sakaćenje“, već „ličnu evoluciju i estetsko poboljšanje“. U intervjuu za El Periodico iz 2021. godine, on je objasnio da se zbog ovih transformacija oseća „bolje za sebe i svoje telo“.

Pre nego što je najavio završetak svog projekta, objavio je post u kojem je tražio novog specijaliste, pošto je prekinuo saradnju sa Gatom Morenom, meksičkim modifikatorom sa kojim je do tog trenutka radio.

Dokumentarac I Transformed Miself Into An Alien (2023) ispituje svakodnevnu diskriminaciju koju Loffredo trpi zbog svog jedinstvenog izgleda. Mladi Francuz je prepričao poteškoće sa kojima se susreće u svakodnevnim aktivnostima, poput sedenja i ispijanja pića na terasi ili traženja posla. „Želim da naručim Uber i Uber ne staje, on odlazi. Ne mogu da uđem u restoran“, rekao je. Takođe je imao problema da potvrdi svoj identitet na nalogu jednog sajta za odrasle koji je nedavno napravio, jer aplikacija nije mogla da prepozna njegovo lice.

"To je svakodnevna borba jer svaki dan nađete nove ljude koji ne razumeju, koji žele da sude. Takav je život, ne razumeju svi sve. Baš kao što ja ne razumem mnoge stvari o mnogim ljudima“, rekao je prošle godine u podkastu Club 113.

Blek elijen je u nekoliko navrata spomenuo da se zarađuje od rada kao foto model, snimanja videa i saradnje sa različitim brendovima.

U protekla tri dana Instagram nalog Blek elijena je bio van funkcije. Ovo iznenadno odsustvo, zajedno sa njegovom nedavnom najavom da napušta svoj projekat transformacije, izazvao je zabrinutost među njegovim pratiocima, koji su se plašili da Loffredo prolazi kroz težak psihološki trenutak. Međutim, pojavile su se glasine koje sugerišu pozitivnu promenu u njegovom životu: mogućnost da Loffredo ostavlja iza sebe svoj identitet kao Blek elijen zbog početka romantične veze. Ove glasine su potvrđene u utorak, kada je na svom Jutjub kanalu podelio video, uz kratak opis: „Želim da vas upoznam sa svojom devojkom, sa kojom sam započeo novu fazu svog života.

Srbija Danas/Društvene mreže/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Čovek odlučio da se uz pomoć estetske hirurgije transformiše u vanzemaljca FOTO

Izvor: B92, 04.Jan.2024

Entoni Lofredo, "Blek Elijen" (35 ) iz Francuske objavio je prošle nedelje da je odlučio da ne nastavi sa svojim planom transformacije tela kako bi izgledao kao vanzemaljac..."Ovaj projekat je izgubio svaki smisao. Ne želim više da dodirujem svoje telo, niti da bilo šta skidam, niti da bilo šta...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.