Ježicu je udario automobil, rendgen otkrio iznenađenje

Izvor: B92, 08.Apr.2017, 09:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ježicu je udario automobil, rendgen otkrio iznenađenje

Ježica na snimku pronađena je na ulici nakon što ju je udario automobil...

Dobri ljudi su je odmah odvezli u veterinarsku ambulantu u kojoj su rendgenski snimci otkrili da u sebi ima pet dobrih razloga zbog kojih nije odustala od života. Trebalo je da postane mama malih ježića.

Zaposleni u veterinarskoj ambulanti u irzaelskom gradu Ramat Gan u blizini Tel Aviva pomogli su budućoj mami da se vrati na noge. Sanirali su njene povrede, dali joj lekove i dovoljno hrane. >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Kada je došlo vreme, ježica je rodila svoje sićušne bebe koje su na svu sreću bile potpuno zdrave.

Uprkos teškim povredama od udarca, ova mama nije odustala zbog svojih mališana. Kada se skroz oporavi i kada mali ježići budu spremni, porodica će biti vraćena u prirodu, gde će moći bez brige da nastavi svoj život.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.