Jelena bin Drai četvrti put u drugom stanju?

Izvor: 011vodič.com, 21.Jan.2021, 19:58

Jelena bin Drai četvrti put u drugom stanju?

Mediji prenose da će nekadašnja miss Jugoslavije opet postati mama.
Nekadašnja mis Jugoslavije i supruga arapskog milijardera Saida Bin Draia, Jelena Bin Drai, kako mediji prenose u drugom je stanju.
Ona i njen suprug Said Bin Drai imaju troje dece, a vest da je navodno četvrto na putu obradovala je sve. Ona je navodno u ranoj fazi svoje četvrte trudnoće i strogo vodi računa da je iznese na najbezbedniji način.
FOTO: INSTAGRAM PRINTSCREEN
Podsetimo, Jelena je 2003. >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << godine upoznala arapskog biznismena Saida Bin Drai čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara. 2008. godine su se venčali u Dubaiju, a svadbi je prisustvovalo oko 300 zvanica. Jelena i Said su 2010. godine dobili ćerku Asju, 2011. godine sina Hilala i 2013. godine sina Hamdana.
Kaže da joj je odgajanje dece izuzetno olakšala kućna pomoćnica i da otkad ima nju uspela je da povrati normalan ritam života i uživa u svakodnevnim aktivnostima dok su deca u školi.
Proglašena je za Mis Jugoslavije, Mis fotogeničnosti i Mis interneta 1998. godine. Ušla je u istoriju jer je osvojila tri od pet titula na jednom izboru. Iste godine je na svetskom takmičenju ostala bez plasmana.
STORY 

The post Jelena bin Drai četvrti put u drugom stanju? appeared first on Zenski Magazin.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Trudna Jelena bin Drai: Said je veoma nestrpljiv da upozna novog člana naše porodice

Izvor: Story, 21.Jan.2021

Naša bivša manekenka i supruga arapskog milijardera Saida bin Draija, kako je "Story" ekskluzivno saznao , u ranoj je fazi četvrte trudnoće. On i njen suprug Said neizmerno se raduju prinovi u porodici, a posebno njihovo troje dece:ćerka Asja (10) i sinovi Hilal (9) i Hamdan (7).

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.