Jelena Rozga: Romantična sam i religiozna

Izvor: Dzungla.org, 12.Jul.2011, 15:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Rozga: Romantična sam i religiozna

Pevačica Jelena Rozga otkrila je za medije deset stvari koje o njoj javnost ne zna. 

Za one koji žele znati nešto više o Jeleni Rozgi, pevačica je odlučila da odgovori na deset pitanja po principu osnovnoškolskog leksikona, kratko i iskreno.
Tako je otkrila da ne voli da skače u more, već ulazi polako, da joj se prva ljubav zvala Antonio te da se boji visine. Kao najveći maler na nastupu navela je nezgodu od pre deset godina kad je od vrućine pala u nesvest, >> Pročitaj celu vest na sajtu Dzungla.org << a kao neugodnost situaciju u kojoj je intervenisala policija kako bi je odbranila od napasnog obožavatelja, prenosi Tportal.
Na televiziji najčešće gleda serije 'Prijatelji', 'Seks i grad' i 'Gli', pije vodu i sokove, a kao porok navodi cigarete kojih se uskoro planira ostaviti. U kući je osetljiva na prašinu za koju kaže da je vidi i tamo gde je nema.
Modni joj je uzor glumica Sijena Miler, a od modnih aksesoara najviše voli torbice koje, doduše, ne kupuje prečesto. Za sebe kaže da je religiozna osoba, što potvrđuje činjenicom da se pe svakog koncerta pomoli, ali je i romantična. Kao najromantičniji scenario navela je večeru uz more i sveće.
(Izvor: S media)

Nastavak na Dzungla.org...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Dzungla.org. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Dzungla.org. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.