Jelena Mrkić tuži klub koji je zloupotrebio njene fotografije

Izvor: S media, 30.Apr.2011, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jelena Mrkić tuži klub koji je zloupotrebio njene fotografije

Uz flajer s likom Jelene Mrkić možete besplatno da uđete u jedan od najvećih striptiz klubova u Beču, za koji ulaznica košta 12 evra.

Ukoliko se nađete u Beču i poželite da svratite u „Maksim“, jedan od najvećih tamošnjih go-go i striptiz klubova, samo za ulaznicu trebaće vam 12 evra. Ali, ako u novčaniku imate flajer sa kojeg vas posmatra Jelena Mrkić obučena u izazovni crni negliže, ispod kojeg se naziru crne gaćice, i s halterima na nogama - ulazite za džabe! >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << Sve lepo piše na tom parčetu papira. Bivša survajverka vam tako širom otvara vrata.

E sad, pošto nismo u prestonici Austrije, pogledali smo na internetu šta nudi taj noćni klub. Erotike na pretek, a izazovne devojke golih grudi mame vas sa fotografija... Sve je to lepo, ali otkud naša pevačica da postane zaštitno lice na pomenutoj reklami? Pitali smo se, a pitali smo i nju.

Jelena Mrkić promenila priču o Nataši, Dači i Milici Dražin

Jelena Mrkić: Milica laže, bila je s Dačom!

Andrija Milošević gost u "Dan sa Natalijom"

- Zaista sam šokirana da neko do te mere može da bude zloban i beskrupulozan i da plasira takve dezinformacije! Ako je to zaista validan flajer tog kluba, tužiću ih i tražiti veliku sumu novca zbog narušavanja mog ugleda. I ne samo mog, već i moje porodice.

Tužiću ih i zbog zloupotrebe moje fotografije. Ako je, pak, neko napravio fotomontažu, saznaću ko je i taj neko će takođe debelo platiti za svoje postupke. Ceo život se na pošten način borim i radim, ali očigledno da nekome smetam. To je u neku ruku i dobro jer znači da nešto vredim - u dahu nam je kazala Jelena.

I tako dok ona ne podnese tužbu, sa flajerom i dalje možete da uđete „za dž“.

(Kurir)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.