Jedva izvukao živu glavu nakon što je provocirao bizona (FOTO)

Izvor: NaDlanu.com, 29.Mar.2013, 14:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jedva izvukao živu glavu nakon što je provocirao bizona (FOTO)

Čak je i maloj deci jasno da izazivati životinje koje su veće i jače od vas nije pametan potez. Međutim, neki odrasli ljudi to zaboravljaju, a fotografije preko tone teškog bizona koji se zabio u muškarca koji ga je izazivao pokazuju posledice jednog tako glupog poteza.

Kao što je vidljivo na fotografijama, bizon se zaleteo prema muškarcu i zabio ga u žičanu ogradu, a na njegovu veliku sreću, muškarac je izvukao živu glavu i prošao bez većih povreda.Jedan od čuvara u državnom >> Pročitaj celu vest na sajtu NaDlanu.com << parku Antelope Island u državi Utah, za "Gawker" je rekao: "Ovaj je čovjek jako, jako, jako srećan što ga bizon nije ubio", a jedan od svedoka i autor fotografije, Wayne Ebenroth, rekao je: "Bizon je već počeo da odlazi, ali muškarac je učinio nešto što je privuklo njegovu pažnju, nakon čega se bizon okrenuo i zaleteo u njega".Muškarac koji je želeo da ostane anoniman celim je događajem potresen, ali tvrdi da nije provocirao životinju.Izvor: Index

Nastavak na NaDlanu.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta NaDlanu.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta NaDlanu.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.