Jednooko biće pronađeno u Meksiku (VIDEO)

Izvor: S media, 10.Jun.2011, 11:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Jednooko biće pronađeno u Meksiku (VIDEO)

Kao dokaz kako u prirodi postoji još mnogo nepoznanica poslužio je nedavni slučaj jednooke životinje koja se pojavila u meksičkom gradiću Čikimitio.

Prema navodima stanovnika Čikimitia ova životinja, odnosno ovo jednooko biće, viđeno je prvi put kada se približavalo četvoronoške gradu. Neobičan prizor izazvao je strah među 1.500 stanovnika ovog mesta, pa je jedna grupa ljudi ubrzo krenula da istraži o čemu se radi.

Neobično biće je počelo >> Pročitaj celu vest na sajtu S media << da beži od ljudi, ali je, na radost meštana, ubrzo ulovljeno. Tako je i nastala priložena fotografija. Posebna je zanimljivost da je biće od meštana bežalo na dve noge.

U Hrvatskoj snimljen NLO!? (VIDEO)

Lovac na NLO-e snimio misteriozno svetlo na nebu!(VIDEO)

Ovaj otac zna kako da osramoti sina! (VIDEO)

Nakon što je ulovljeno biće je ubijeno i glava mu je odrubljena. U ovoj priči teško je razaznati radi li se o istinitom događaju ili samo pokušaju obmane javnosti. Nakon objavljivanja informacije na internetu pojavile su se nagađanja kako se možda radi o kiklopiji, retkom poremećaju od kojeg mladunci umiru nedugo nakon okota.

Naravno, na internetu su se javili i teoretičari zavere koji tvrde kako je to biće dokaz o postojanju genetski modifikovanih vrsta nastalih ukrštanjem vanzemaljskih gena sa postojećim životinjskim vrstama.

(cafe.ba)

Nastavak na S media...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta S media. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta S media. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.