Je l moguće da nisi gola? (FOTO)

Izvor: Mondo, 17.Avg.2018, 20:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Je l' moguće da nisi gola? (FOTO)

I to smo doživeli...

Niki Minaž (35) je poznata po tome što je baš, ali baš retko bez odeće. Posebno kada je reč o naslovnim stranama za magazine i albume.

Zbog toga je ovo posebna prilika kada je vidimo zakopčanu do grla za naslovnu stranu septembarskog "Vogue" izdanja.

Crno-bela fotografija prikazuje Niki u dugačkoj crnoj haljini sa "čudnim" rukavima, a jedino kako joj se vidi malo "kože" je suptilan šlic uz nogu. I na drugoj fotografiji >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << reperka nosi veliki šešir, sako i majicu - opet bez dekoltea!

Razbesnela javnost! (VIDEO)

"Nisam ovde da bih se igrala. Podjednako sam pametna, talentovana i kreativna kao i svaki muškarac u ovom poslu", rekla je ona u intervjuu i prisetila se početaka kada je radila u restoranu.

"Uvek sam terala sebe da odem iz te rupe, da prestanem da konobarišem i postanem velika zvezda."

Minaž je nedavno objavila četvrti studijski album pod nazivom "Queen".

@voguearabia Photographer: @emmasummerton Interview: @mrarnaut Stylist: @annakatsanis Fashion director: @katieellentrotter Hair: @kimblehaircare Makeup: @makeupdaley #VogueArabiaXNickiMinaj

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on Aug 16, 2018 at 5:12am PDT

@voguearabia Photographer: @emmasummerton Interview: @mrarnaut Stylist: @annakatsanis Fashion director: @katieellentrotter Hair: @kimblehaircare Makeup: @makeupdaley #VogueArabiaXNickiMinaj

A post shared by Barbie® (@nickiminaj) on Aug 16, 2018 at 9:40am PDT

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.