Javio se na mobilni i rekao da je u kafiću a ne na sastanku

Izvor: Njuz.net, 28.Feb.2012, 14:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Javio se na mobilni i rekao da je u kafiću a ne na sastanku

Napomena: Ova vest je šaljive prirode
Osoblje kafića u periodu od 10 do 18 časova pušta muziku tiše da bi delovalo da su gosti na sastanku

BEOGRAD, 28. februar 2012, (Njuz) - Građevinski inženjer iz Beograda, Jovan Arsić, javio se na mobilni telefon dok je sa dvojicom prijatelja sedeo na popodnevnoj kafi u jednom od lokala u centru grada i već je u prvoj rečenici rekao je svom sagovorniku da se nalazi u kafiću, a ne na nekom sastanku.
Arsićeva izjava u trenutku je izazvala tajac >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << u lokalu, a jedan od njegovih prijatelja mu je mahnuo u želji da mu skrene pažnju na grešku, dok je ovaj još imao priliku da se ispravi.
- Razgovarao sam sa jednim poslovnim partnerom, kad sam shvatio da skoro ceo kafić gleda u mene – otkriva Jovan – Pomislio sam da sa mnom nešto nije u redu, odmah sam uzeo salvetu i obrisao se, jer sam pomislio da sam umazan od pene. Tek su me kasnije moji prijatelji pitali da li sam normalan i kako mislim da me sagovornik ozbiljno shvati ako mu priznam da sam u kafiću.
Konobar u kafiću Petar Zdravković, kaže da je prolazio pored stola za kojim je sedeo Jovan i da je malo falilo da ispusti ajncer kada je čuo šta je ovaj rekao.
- Već deset godina radim ovaj posao i ne sećam se da sam nekad čuo da se neko javio na telefon i priznao da je u kafiću. Barem ne u periodu od 10 do 18 časova. Pre nekoliko meseci smo u tom periodu počeli da puštamo muziku znatno tiše, da bi sagovornici naših gostiju poverovali da su ovi na sastanku. Čak su i mušteriju uviđajne pa se svi malo utišaju kada vide da nekome zvoni telefon – otkriva konobar.
U želji da dobijemo mišljenje stručnjaka za ponašanje pojedinca na poslovnom sastanku, pozvali smo Gorčina Stojanovića, koji je rekao da ne može da priča jer je na sastanku i da ga pozovemo kasnije.
Marko Dražić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.