JEZIVA SCENA: Krokodil ČOVEKU odgrizao penis! Saopštenje policije zgrozilo javnost

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Maj.2019, 17:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JEZIVA SCENA: Krokodil ČOVEKU odgrizao penis! Saopštenje policije zgrozilo javnost

Nesrećnom momku nije bilo spasa!

Možemo potvrditi smrt muškarca iz Hararea kojega je krokodil napao kod brane blizu mesta Beatricea. Preminuli je u trenutku napada u društvu drugog odraslog muškarca mrežama lovio ribu, rekao je portparol policije u provinciji Mashonaland East, Tendao Mwanza.

Pol (27) iz Hararea u Zimbabveu lovio je ribu sa svojim bratom Džeremajom (19) u četvrtak kada ga je napao krokodil i povukao ispod vode.

Džeremaja je odmah >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << otišao po pomoć, ali njegovom bratu više nije bilo spasa. Unakaženo telo pronašli su rendžeri, koji su u svom izveštaju naveli kako je krokodil nesrećnom muškarcu odgrizao penis.

Provincijska policija upozorila je ribare i sve ostale da se klone voda za koje se zna da u njima vrebaju krokodili.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.