JEZIVA I BOLESNA OSVETA BIVŠEM DEČKU! Svi su ŽESTOKO osudili devojku zbog toga šta mu je POSLALA

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jan.2022, 23:20

JEZIVA I BOLESNA OSVETA BIVŠEM DEČKU! Svi su ŽESTOKO osudili devojku zbog toga šta mu je POSLALA

Internet se usijao.

Nije neobično da ljudi posle raskida osećaju ljutnju, bes, razočaranje i da zbog toga kažu neke grube stvari zbog kojih kasnije zažale. Neretko se javlja i želja za osvetom kod one strane koja je povređena, ali glas razuma, a i protok vremena obično ih spreči da učine nešto previše ekstremno. Ipak, ima i takvih slučajeva.

Devojka po imenu Keti Bersford objavila je video u kojem pokazuje kako se već neko vreme sveti bivšem i šokirala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << ljude postupkom. Ona svaki dan dođe do njegove kuće i kroz otvor za poštu ubaci sirovu ribu!

Na društvenoj mreži TikTok gde je objavila video pokrenula je veliku raspravu, ali i puno osuđujućih komentara i kritika: "Opsednuta si s njim, idi leči se", napisao joj je neko.

♬ A-Punk - Vampire Weekend

Posle lavine ružnih komentara Keti je poručila da je sve samo šala i da je ubacila ribu kroz poštanski otvor samo jednom - i to ne bivšem već nepoznatim ljudima. Ni ta izjava nije umanjila osude, jer mnogima nije jasno zašto bi ikome učinila tako nešto, a nekolicina sumnja da je to rekla samo da bi se izvukla iz situacije.

Devojka se potom više nije oglašavala.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.