JESEN MIRIŠE NA LJUBAV! Saznajte šta vam zvezde donose u oktobru!

Izvor: 011vodič.com, 04.Nov.2019, 00:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JESEN MIRIŠE NA LJUBAV! Saznajte šta vam zvezde donose u oktobru!

Sunce, Venera i Merkur su na početku meseca u znaku Vage. Rastući Mesec je u Škorpiji, Jupiter u Strelcu a u Jarcu Saturn i retrogradni Pluton. U znaku Riba se nalazi retrogradni Neptun, a isto tako retrogradni Uran u znaku Bika. Mars je u znaku Device. Zbog naglašenog znaka Vage, u fokusu će tokom oktobra biti odnosi svake vrste, a pošto su sve planete iz ovog znaka u kvadratnom aspektu sa Saturnom i Plutonom – koplja će se lomiti, prepreke savladavati, relacije i poslovne i emotivne >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << će biti na velikom ispitu… Takođe – jurićemo poslovno finansijsku stabilnost …. ponekad je sustizati, a ponekad baš i ne…
Prva planeta koja menja znak je Merkur koji trećeg ulazi u znak Škorpije. Um i reči koje seku kao britka sablja – razgovori će izbaciti na videlo mnogo toga što se krilo ili bilo nepoznato i nejasno. U prvih nedelju dana kretanja kroz znak Škorpije doneće mnogobrojne preokrete, tenziju u razgovorima i svadljivost. Istog dana i Pluton kreće direktnim hodom – ono što je mesecima „kuvalo“ ispod površine u narednom periodu, kada tranzitne planete aktiviraju Plutona – doneće promene i suštinske transformacije.
Dan kasnije, četvrtog Mars prelazi u znak Vage. Planeta akcije i inicijative, ratnik – pokušavaće da balansira u znaku u kojem ima loše dostojanstvo – sa malo ili ni malo uspeha. Doneće pokušaje da diplomatskim putem rešimo situacije koje su pred nama, ali uspeh nije zagarantovan – previše će ovaj Mars biti slab, a i u dosta lošim aspektima sa Saturnom i Plutonom – tako da nas očekuje period u kojem će nas povremeno izdavati snaga i moraćemo zaista mnogo da se potrudimo oko svega. Osmog oktobra Venera prelazi u znak Škorpije. Još jedna planeta ide u znak u kojem se ne oseća dobro, jer Venera treba da uživa, a ne da se bori. Ono što je dobro jeste da Venera i Mars podržavaju jedno drugo, daju utočište i snagu jedno drugom pa će kroz odnose ovo da se manifestuje na sledeći način – samostalno, slabi smo…. ali ako se držimo zajedno – nepobedivi smo.
Trinaesti oktobar je vreme za pun Mesec u znaku Ovna. U danima oko punog Meseca lepo i dobro ćete da odmerite da li nešto treba pokretati, reći, učiniti ili ne. Ovo su dani u kojima su pogrešni potezi itekako mogući pa je tu impulsivnost potrebno smanjiti. U prevodu – strpljen, spašen.
Od dvadesetog oktobra Merkur u Škorpiji ulazi u svoju senku, spremajući se za retrogradni hod koji će otpočeti poslednjeg dana ovog meseca. Kad god je Merkur u senci, mnogo toga se dešava ispod površine, tajno – sada će se praviti dogovori i kombinacije koji će tokom novembra startovati…. Svaku ponudu koja dolazi do vas treba dobro odmeriti i još bolje proveriti i izanalizirati…
Dvadeset trećeg Sunce prelazi u znak Škorpije i počinje vladavina ovog znaka. Nastupa centralni deo jeseni – vreme umiranja za sve ono što je trulo i što je svoju svrhu ispunilo…. Dvadeset devetog je i mlad Mesec u znaku Škorpije – računajte da ulazimo u vreme preokreta, vreme borbe ali i vreme kada će se videti ko je naš, a ko više ne, na koga i na šta možemo da računamo, a za šta je vreme da ode iz našeg života.
I tako….. sve zbirno zvuči onako malo napeto, jel` da? No, suštinski – oktobar je mesec sa mnogo posla i malo vremena. Mesec kada treba rešiti mnogo toga, kada treba doneti važne odluke – ali od momenta kada rešimo, odlučimo, kada shvatimo šta je najbolje za nas – nema više razloga za stres, zar ne?

The post JESEN MIRIŠE NA LJUBAV! Saznajte šta vam zvezde donose u oktobru! appeared first on 011vodic.com.

Nastavak na 011vodič.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.