JELENA JOJ OVO NEĆE OPROSTITI! Ivana Šopić skovala PAKLENI PLAN sa Karićem i Tomovićem!

Izvor: Press, 16.Okt.2019, 11:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA JOJ OVO NEĆE OPROSTITI! Ivana Šopić skovala PAKLENI PLAN sa Karićem i Tomovićem!

Zadrugarka Ivana Šopić skovala je pakleni plan protiv svoje prijateljice Jelene Pešić, u koji su umešani Stefan Karić i Vladimir Tomović. Poznato je da je Jelena imala ,,Masnu fotu" da stavi kvaku u usta, zbog čega joj je kasnije bilo neprijatno, pa su sad zadrugari to uzeli kao vid šale.
Foto:pink

Autor: TvPink Printscreen


>> Pročitaj celu vest na sajtu Press << /> Ja bih uzeo i kvaku, u radionici bih napravio kvaku, ja ću da je skinem i montiram - rekao je Vladimir.


Ona mi je najbolja drugarica, naljutiće se. Ajde ti sa mnom, da se naljuti na oboje. Ti kažeš :,,Jelena zaboravila si kvaku", i ja kao ustanem i kažem :,,Jao, kvakica" - predložila je Ivana.



Autor: TvPink Printscreen

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.