Izvor: Press, 06.Dec.2018, 18:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

JELENA BIN DRAI ZAVRŠILA NA INFUZIJI: Bivša misica napravila fotku kako uživa u RASKOŠI u Dubaiju, a onda su fanovi primetili da nešto NIJE KAKO TREBA! (FOTO)

Jelena bin Drai ukrasila je svoj luksuzni dom pred novogodišnje praznike, a na prvi pogled niko nije primetio da je na infuziji.
Nekadašnja Mis Jugoslavije zabrinula je fanove kada su joj videli ruku, a onda je objasnila o čemu se radi.
 



Reč je samo o vitaminima koje je Jelena bin Drai primila ovim putem kako bi imala >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << više energije, a da se dobro oseća govori i osmeh na njenom licu.
 
Kada su fanovi videli da je sa njenim zdravljem sve u redu, odmah su počeli da komentariši koliko joj je lep uređen dom.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.